extra-img
extra-img
extra-img
Ion Buncea Diving School  Ion Buncea Diving School
         In "Galeria foto" aveti ocazia sa admirati diferite ipostaze din desfasurarea cursurilor de scufundari, a peisajelor subacvatice din Marea Neagra si chiar fotografii si diferite locatii de scufundari din lume.
      Cu aceasta ocazie multumesc celor ce au participat la completarea colectiei de poze si filmari subacvatice,dorind sa arate tuturor o lume ce multi o admira doar in filme si reviste.

                               Galerie foto


 • Fotografii-de-la-cursuri

  Poze de la cursurile de scufundari si tabere de scufundari

        Pentru a ne bucura in realitate de peisajele postate mai jos, trebuie noi insine sa trecem prin aceasta experienta, experienta cursului de pregatire in urma caruia devenim scafandri. Toti am plecat de la acest nivel si incet ... incet ... unii au devenit dependenti de acest sport.
 • Fotografii-subacvatice

  Poze din excursiile de scufundari

        In aceasta sectiune veti gasi poze sau filmari efectuate in diferite locatii de scufundari cum ar fi Marea Rosie, Marea Mediterana, Marea bariera de corali, Galapagos si ..... lista ramane deschisa.
 • Fotografii-din-Marea-Neagra

  Peisaje subacvatice din Marea Neagra

          Nu a fost serie de cursanti ce inca din prima zi de curs sa nu puna intrebarea..... " ai ce sa vezi in Marea Neagra " de fiecare data am preferat sa las fiecaruia sa descopere partea nevazuta a Marii Negre. La inceput neancrezatori, apoi dornici de cat mai multe scufundari pentru a admira "surprizele" oferite de Marea Neagra. In calitate de "ambasador" al Marii Negre pot spune ca este o mare deosebita.
        De ce? Acest lucru il vei descoperi cu ocazia cursurilor de scufundari si mai ales cu ocazia scufundarilor. Pot spune ca pana acum fiecare scufundare a fost unica prin prin felul ei. Chiar daca scufundarile in cadrul cursului sunt scufundari tematice, tot s-a gasit timp sa admiram caluti de mare sau .... cel mai bine ar fi sa descoperiti voi " partea nevazuta a Marii Negre"