extra-img
extra-img
extra-img
Ion Buncea Diving School  Ion Buncea Diving School

       Curs de scufundari nivel Experienced

  

NAUI Experienced Scuba Diver - Acest curs de scufundari este destinat scafandrilor cu experienta in scuba diving, dar nu poseda certificare. Acestia trebuie sa faca dovada executarii unui numar de minim 25 scufundari in ape deschise.

Conditii inscriere la curs:
- Varsta minima admisa este de 15 ani.
– Participarea la activitatea de scufundari este conditionata de prezentarea avizului medical “apt pentru efort fizic / scufundari” .

- Dupa parcurgerea cu succes a cursului de scufundari NAUI Experienced Scuba Diver, absolventii sunt considerati competenti pentru a executa scufundari in ape deschise, in zone aproximativ egale cu cele de antrenament.

Cursul de scufundari cuprinde doua module:

Modul I:

- Verificari - instructorul verifica teoretic si practic cunostintele cursantului.

Modul II:

- Scufundari - 1 scufundare pentru acomodarea cu apele deschise care poate fi efectuata cu echipament sau skin diver + 5 scufundari in ape deschise: se executa aceleasi exercitii de la cursul de scuba diver, pe timp de zi, la adancimi cuprinse intre 5 si 7 metri, adancimea maxima atinsa pe durata cursului va fi de 18 metri insotit de coechipier si instructor.

La finalul cursului de scufundare se desfasoara examenul scris. Brevetul NAUI Experienced Scuba Diver obtinut in urma acestui curs permite posesorului sa se scufunde la orice baza de scufundari din lume, la o adancime de 18 metri cu coechipier.

 

NAUI Experienced Scuba Diver pret: 1000 RON (TVA inclus) / curs / persoana

 

Solicita formular inscriere curs scufundari

 


revenire la pagina Cursuri