extra-img
extra-img
extra-img
Ion Buncea Diving School  Ion Buncea Diving School

National Association of Underwater Instructors

 

„Dive Safety Through Education”


      NAUI - The National Association of Underwater Instructors este cea mai raspandita si cea mai respectata dintre asociatiile internationale non-profit de pregatire a scafandrilor.

      Infiintata in anul 1960 ca asociatie non–profit si organizata numai pentru a sprijini si promova conceptul „Dive Safety Through Education”, NAUI continua sa fie un lider in educatia scafandrilor.
      Cursurile de scufundare NAUI sunt folosite de astronautii americani de la NASA, pentru pregatirea dinainte de iesirea in spatiu.
      Astronautii fac scufundari intr-un bazin de 12 metri adancime numit Laboratorul pentru flotabilitate neutra, loc unde pot fi simulate conditiile de imponderabilitate din spatiu.
      Conferinţa tehnică NAUI în octombrie 2000 s-a desfăşurat în Şcoala Pentru Operaţiuni Subacvatice a Forţelor Speciale din cadrul armatei SUA în Key West, Florida, unde predau 15 instructori NAUI.
 

      NAUI fiind asociata la nivel international cu:

                  - The Chinese Underwater Association (CUA)
                  - The Malaysian Sport Diving Association (MSDA)
                  - NASA′s Neutral Buoyancy Laboratory at the Johnson Space Center
                  - Walt Disney World′s Living Seas & Epcot′s Dive Quest

      NAUI este oficial Agenţia de Formare scafandrilor pentru Walt Disney World Resorts Typhoon Lagoon & Shark Reef and The Living Seas.

      NAUI oferă o gamă completă de antrenamente şi cursuri de scufundari, de la „Skin Diver” pâna la „Instructor Course Director” si diferite cursuri de specialitate, inclusiv pentru scufundările cu NITROX.

      Mai jos este prezentata structura cursurilor in cadrul National Association of Underwater Instructors.

 

The NAUI Training Progression

Tabela de scufundari - NAUI