extra-img
extra-img
extra-img
Ion Buncea Diving School  Ion Buncea Diving School

    DIVE SAFETY THROUGH EDUCATION
 

&nsp;
sigla_Ion_Buncea-Diving′s-School

 
 

Bine ati venit la Ion Buncea′s Diving School !

 

 
      

     Scoala de scafandri-scuba diving Ion Buncea′s Diving School este singura scoala de scufundari-scuba diving din Romania ce poarte numele instructorului de scufundari si de asemeni pe fiecare brevet de scufundari obtinut in cadrul scolii este mentionat numele instructorului ce te-a instruit pe durata cursului de scufundari.

     Timpul a demonstrat importanta pregatirii si certificarii in domeniul scufundarilor. Un centru de scufundari, o societate comerciala, in timp pot sa dispara din activitatea de scufundari. 

     Este important sa stii in realitate cu cine ai efectuat cursul de scufundari, cine ti-a prezentat exercitiile sub apa, cine te-a asistat pe durata scufundarilor, daca persoana respectiva este brevetata si are competentele necesare pentru a sustine cursul de scufundari-scuba diving pentru a nu avea surpriza la final ca pe brevetul tau sa apara alt nume decat al persoanei ce te-a pregatit sau sa ai surpriza ca brevetul nu este recunoscut datorita superficialitatii pregatirii de care ai avut parte pe durata cursului.

     Pentru a preveni aceste situatii este suficient sa verifici personal daca instructorul este activ si face parte din organizatia in care doreste obtinerea brevetului de scafandru, conditiile de sustinere a scufundarilor in mare, daca sunt respectate numarul de scufundari si numarul de persoane participante la scufundare, inclusiv atingerea adancimi pentru care doresti brevetarea, ( NAUI impune limita minima de adancime in mare pentru efectuarea cursurilor de scufundari de 4,6 metri) mai ales siguranta pe durata scufundarilor.

     Sustinerea cursurilor nu implica obligativitatea achizitionarii de echipament iar la finalul fiecarui curs de scufundari, participantul isi poate autoevalua nivelul real de pregatire participand chiar la scufundarile organizate de alte scoli de scufundari / centre de scufundari pe timpul sezonului cald sau pe timp de iarna.

     Scoala de scafandri Ion Buncea′s Diving School desfasoara cursurile de scufundari, scufundarile de antrenament / snorkeling in Bucuresti pe timpul sezonului de iarna, iar pe timpul sezonului de vara, scoala isi desfasoara activitatea in fiecare week end in statiunea Eforie Sud (dig Capul Turcului) iar atunci cand conditiile meteo si masurile de siguranta o impun, cursurile sunt desfasurate in zona Constanta Sud - Agigea.

     La cerere se pot efectua si cursuri de scufundari-scuba diving individuale.

      Scoala de scufundari-scuba diving are ca obiectiv principal promovarea scubadiving-ului in Romania, efectuarea scufundarilor in Marea Neagra prin deviza "SCUFUNDARI IN SIGURANTA". Pe durata cursurilor de scufundari la Marea Neagra participanti la curs se implica activ in desfasurarea scufundarilor avand posibilitatea dobandirii de cunostinte conexe activitatii de scufundari ( notiuni elementare de marinarie, navigatie, etc ).

      Cursurile de scufundari la Marea Neagra sunt efectuate sub standarde N.A.U.I. (National Association of Underwater Instructors) urmarindu-se in primul rand siguranta scafandrilor pe durata cursurilor de scufundari si a scufundarilor, dezvoltarea spiritului de echipa si abordarea cu profesionalism a activitatilor de scufundari.

      Scoala de scafandri Ion Buncea′s Diving School, detine o unitate mobila complet utilata din punct de vedere logistic, avand echivalentul unui centru de scufundari fix ( costume de scafandru, veste BCD, botosi de scafandru, labe de scafandru / snorkeling, butelii de scafandru, regulatoare, sistem de balizaj a zonei de scufundare, compresor protabil de incarcat buteli de scafandru, etc.) de asemeni are in compunere 2 barci gonflabile ( de 4 respectiv 12 persoane ), comunicatii radio maritime, unitate de prim ajutor si grup electrogen portabil.

      Scoala de scufundari, Ion Buncea′s Diving School asigura incarcarea buteliilor de scufundari pe toata durata anului in Bucuresti, iar pe timpul sezonului cald si in Eforie Sud, Eforie Nord si Agigea. Pentru informatii suplimentare nu ezitati a ne contacta.

      Dotarile permit desfasurarea cursurilor / activitatilor de scufundarilor in orice locatie de pe litoralul Romanesc al Marii Negre incepand de la Gura Portitei pana la Vama Veche si respectiv orice locatie din tara.

      Din momentul in care ati apelat la serviciile scolii de scafandri-scuba diving Ion Buncea′s Diving School privind participarea la cursurile de scufundari sau scufundari de antrenament la Marea Neagra veti avea tot sprijinul nostru din punct de vedere profesional si logistic in vederea aprofundarii tematicii specifice activitatilor de scufundare prin punerea la dispozitie de materiale didactice si video conform nivelului de curs si efectuarii scufundarilor in conditii de deplina siguranta.

      Pentru inscriere la cursurile de scufundari trebuie sa faceti dovada medicala ca nu suferiti de boli ( cronice, cardiace, pulmonare, orl, epilepsie, asm, diabet ... ). In prima zi de curs veti completa o fisa de inscriere tip N.A.U.I. pe proprie raspundere unde specificati eventualele probleme medicale, experienta in scufundari si regulie ce trebuiesc respectate pe durata cursului de scufundari. Dupa aceasta prima etapa, impreuna cu ajutorul instructorului parcurgeti primi pasi in tainele scufundarilor.

      Programul de desfasurare a cursurilor de scufundari se regaseste la sectiunea "PROGRAMUL DE DESFASURARE A CURSURILOR DE SCUFUNDARI" fiind diferit pentru fiecare nivel de pregatire in parte si perioada a anului.

      Grupele de scufundari vor fi constituite din minim 4 cursanti si dupa caz, daca situatia impune se va efectua cu fiecare cursant individual primele scufundarile tematice (open water diver) avandu-se in vedere confortul si siguranta participantului la curs.

      Pe durata cursului, scufundarile la adancime vor fi efectuate direct sub stricta supraveghere a instructorului cu un numar de minim 1 sau 2 cursati fiind luate toate masurile de siguranta privind scufundarile la adancime.

      Dorinta noastra este aceea ca dupa absolvirea cursului sa plecati de la noi cu un minim de cunostinte legate de scufundari. Experienta va fi dobandita efectuand cat mai multe scufundari, in conditii similare desfasurarii cursului sau participand alaturi al scoala la scufundarile organizate in diferite locatii.

      Dupa terminarea cursului de scufundari si sustinerea examenului de finalizare a cursului, veti putea continua scufundarile alaturi de personalul scolii prin inchiriere a echipametului contra cost sau cu echipamentul propriu, de asemeni va asiguram consultanta in vederea achizitionarii echipamentului optim nevoilor dumneavoastra.


      Scoala noastră de scafandri va oferă posibilitatea de a explora fascinanta lume subacvatica a Marii Negre, suntem siguri ca veţi petrece momente de neuitat în cadrul cursurilor noastre de scufundari si a excursiilor organizate de scoala.

      Pe durata efectuarii scufundarilor tematice conform programei de desfasurare a cursului, vom avea timp pentru plimbari si admirarea peisajului subacvatic al Marii Negre. In plus, acordam timpul si atentia necesara pentru efectuarea exercitiilor de scufundari pana cand acestea sunt insusite corect.
      Cunoscandu-ti aptitudinile de scafandru, vei fi mult mai interesat sa efectuezi cat mai multe scufundari, sa inveti sa filmezi sau fotografiezi sub apa sau chiar sa urmezi alt curs de pregatire, sau intr-o zi poti deveni chiar tu instructor de scufundari.

      Deci, suna-ne şi vino sa inveţi sa te scufunzi, de restul ne vom ocupa noi!

 

Teambuilding

      Scopul teambuilding-ului este crearea unei echipe si consolidarea legaturilor intre membrii acesteia. Secretul il constituie increderea in cel de langa tine in diferite situatii. Angajatii ajung sa se cunoască mai bine prin desfasurarea diferitelor activitati si acest lucru le da încredere unul in celalalt, apreciindu-si reciproc munca.
      Prin urmare, organizatia in care acestia isi desfasoara activitatea devine mai eficienta. Se stie ca, pe termen lung, singurul avantaj competitiv absolut al oricarei organizatii este lucrul în echipa.

      Activitatile de acest gen stimuleaza :

                    - spiritul de aventura;
                    - cresterea increderii in capacitatile proprii;
                    - cunoasterea in alte conditii a membrilor echipei;
                    - posibilitatea de a incerca o activitate noua, eliminand rutina;
                    - stapanirea emoţiilor, cunoastere si depasirea limitelor;
                    - organizarea activitatii;
                    - sprijinirea coechipierilor pentru a duce la bun sfarsit activitatile desfasurate;
                    - descoperirea capacitatilor de leader;
                    - distractie, relaxare;
                    - consolidarea relatiilor intre membrii echipei;

 

Buncea Ion

Ion Buncea - Instructor # 51662 - galerie foto 

Pestera Izverna 2005 
 
revenire la pagina principala